PCM-weekoverzicht: Tech-overnames van vele miljarden

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

De 10 grootste tech-overnames van het afgelopen decennium

In de tech-industrie is de concurrentie behoorlijk fel. Als je een bedrijf bent met diepe buidels, kan het een slimme zet zijn om andere partijen over te nemen. Omdat ze de diensten ervan goed kunnen gebruiken of zodat anderen er niet mee vandoor gaan. Geregeld worden er vele miljarden neergelegd.

TP-Link Kasa Smart review: Lampen en camera's

TP-Link mag dan wel vooral bekend zijn van zijn netwerkapparatuur, ook op gebied van het internet of things wil het bedrijf zich laten gelden. Onder de noemer TP-Link Kasa heeft men verschillende smart producten in het assortiment. We probeerden de slimme verlichting en security-camera's voor je uit.

Veilig chatten met deze tien WhatsApp-alternatieven

Laten we voorop stellen dat WhatsApp niet inherent een onveilige manier is van chatten, zeker niet sinds er sprake is van end-to-end-encryptie. Maar er zijn ook veel goede alternatieven die niet in handen zijn van Facebook. We kozen er tien uit die jouw privacy hoog in het vaandel hebben.

Een nieuw jaar, tijd voor een nieuwe pc?

Een nieuwe pc koop je niet kant-en-klaar, die bouw je natuurlijk het liefste zelf. Zo aan de start van een nieuw jaar is het er ook een mooi moment voor. Klaar voor een frisse start. Er komt alleen nogal wat bij kijken. Daarom hebben we onderstaande artikelen voor je klaarstaan om je op weg te helpen.

Pc bouwen? Houd rekening met deze aansluitingen

Processor en moederbord kiezen

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: weekoverzicht