abonneren

PCM-weekoverzicht: Tech maakt het verkeer veiliger

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Over verplichte alcoholsloten en automatische begrenzers

De kans op een verkeersongeluk is met een personenauto relatief groot, vergeleken met andere vervoersmiddelen. Zelfrijdende auto's lijken de toekomst te hebben, maar zover is het nog niet. In de tussentijd wordt er over andere maatregelen nagedacht, waarvan we er twee hebben uitgelicht.

Verplichte aansluiting alcoholslot 2022: Dit moet je weten

Zo zit het met de automatische begrenzer voor auto's

Fitnesstrackers: Hoe ze werken en wat ze meten

Waar smartwatches nog in de niche blijven hangen, zijn sportbandjes al een stuk meer in trek. Wat betreft functionaliteit verschillen beide gadgets ook niet zoveel meer van elkaar. Deze week twee artikelen die dieper ingaan op het gebruik van zo'n fitnesstracker:

Hoe fitnesstrackers je sportgedrag inzichtelijk maken

Apple Health en Google Fit-data exporteren doe je zo

Tips en trucs voor Kodi

Je kunt een hoop kanten op met Kodi, software voor het streamen van o.a. films en series. Er zijn zoveel opties, dat je bepaalde functies gemakkelijk over het hoofd ziet. Daarom hebben we wat tips en trucs voor je op een rij gezet. Zo haal je alles uit de veelzijdige mediaspeler.

Kodi tips en trucs voor de ultieme mediaspeler (Deel 1)

Kodi tips en trucs voor de ultieme mediaspeler (Deel 2)

Heeft usb-c op iPhones en iPads de toekomst?

Veel nieuwe apparaten zijn vandaag de dag uitgerust met usb-c. Micro-usb wordt langzaam maar zeker uitgefaseerd. Apple houdt daarentegen nog steeds vast aan zijn eigen standaard, lightning. Hoewel... op sommige Apple-gadgets vind je wel degelijk een usb-poort. Hoe zit het nu precies?

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht