PCM-weekoverzicht: Stand van zaken bij KPN en XS4All

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

2019: het debacle tussen KPN en XS4ALL

Deze week deed de ondernemingskamer een belangrijke uitspraak in het debacle tussen KPN en XS4All. KPN mag de plannen doorzetten om XS4All als los merk op te doeken en de 'expertise' bij KPN zelf onder te brengen. Het gesteggel hierover duurt nu al maanden. Het verhaal tot dusver.

Smartphone-beveiliging Android, wat zijn de opties?

Data op smartphones is het nieuwe goud voor cybercriminelen. Ga maar eens na hoeveel persoonlijke en gevoelige informatie je er op bewaard. Het beveiligen daarvan is noodzakelijk, maar welke opties heb je zoal? We hebben twee artikelen voor Android-gebruikers die dieper op die vraag ingaan.

Je Android-smartphone beveiligen doe je met deze opties

Heb je nu echt een Android-virusscanner nodig?

Elektronica recyclen: Zo helpen webshops je daar bij

Veel oude smartphones verdwijnen ergens in een lade. Terwijl recyclen uiteindelijk een stuk beter voor het milieu is. Wist je dat de partijen waar je in eerste instantie je apparatuur vandaan hebt, je hier vaak mee op weg kunnen helpen? Hoe dat precies zit, lees je hier.

Alles over foto's afdrukken met de beste kleuren

Een foto doe je afdrukt komt er zelden zo mooi uit als je hem verwacht. De kleuren komen vaak niet overeen met wat je op het scherm ziet. In dit artikel leggen we uit hoe je dit proces optimaliseert. Van het kalibreren van je monitor tot het werken met kleurprofielen en de print-instellingen van Photoshop.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: weekoverzicht