PCM-weekoverzicht: Software voor al je backup-wensen

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Bestanden altijd veilig achter de hand met EaseUS Todo Backup

Een backup van je bestanden is altijd fijn om achter de hand te hebben. Je schijf zou zomaar eens de geest kunnen geven of een virus slaat toe, waardoor je niet meer bij je files kunt. EaseUS Todo Backup is software die erbij helpt. Of je nu een paar mappen wil backuppen of je hele systeem wil klonen.

Backup maken met gratis software EaseUS Todo Backup

Windows 10 klonen of image maken met EaseUS Todo Backup

Download je gegevens van de grootste tech-bedrijven

De grote tech-bedrijven van vandaag de dag verzamelen heel wat gegevens van je. Maar wat houden ze allemaal van je bij? Dat kun je opvragen, veel platformen bieden je die gelegenheid. Het is wel een kwestie van goed zoeken. Daarom helpen we je met onderstaande artikelen op weg.

Gegevens downloaden van Facebook en Google

Gegevens downloaden van Apple, Microsoft en LinkedIn

Google Stadia heeft geen geweldige start

Google Stadia werd met veel bombarie aangekondigd. Google zou een nieuw stadium inluiden voor de gamesindustrie door cloud-gaming naar de massa te brengen. Nu is de dienst uit en hoor je er meteen al niet zoveel meer van. Wat is er misgegaan? We zetten wat problemen op een rij.

Acht luxe computers voor de fijnproever vergeleken

Voor sommige zaken heb je gewoon een dijk van een computer nodig. Bijvoorbeeld als je veel grafisch werk doet of pc-games op de beste kwaliteit wilt af kunnen spelen. We vergelijken act pc's waarvoor je echt flink diep in de buidel moet tasten. Maar dan heb je ook wat.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: weekoverzicht