abonneren

PCM-weekoverzicht: Slimme verlichting vergeleken

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Slimme verlichting vergeleken

Als PCM-lezer heb je in de winkel vast eens voor slimme verlichting gestaan en gedacht: toch maar eens proberen. Maar tegenwoordig zijn er veel verschillende merken te vinden, dus waar begin je? Of als je er al mee bezig bent en wilt uitbreiden, welke opties heb je dan? In dit artikel vergelijken we de verschillende soorten lampen die nu te koop zijn met elkaar.

De beste apps voor duurzaam leven

Een beter milieu begint bij jezelf, ken je de slogan nog? Om duurzaam te leven, kun je wel wat hulp gebruiken. Apps op je smartphone bieden dan uitkomst. We hebben er tien voor je op een rij gezet. Ze geven bijvoorbeeld tips bij afvalscheiding of helpen je bij het vinden van de dichtstbijzijnde kringloopwinkel. Vaak zijn ze ook nog gratis.

Repareer zelf je elektrische apparaten

Over duurzaamheid gesproken. Oude apparaten repareren zodra ze de geest begeven, is een stuk milieuvriendelijker dan telkens maar iets nieuws kopen en de rest bij het grofvuil dumpen. Met het juiste gereedschap en de tips uit dit artikel heb je veel langer plezier van je spullen dan je zou verwachten.

Operatie Bayonet: Zo haalde HTCU Hansa Market offline

Nederlandse autoriteiten haalden vorig jaar een van de grootste online drugsmarktplaatsen offline en dat niet alleen, ook de identiteit van veel bezoekers werd achterhaald. Criminelen waagden zich anoniem op de Hansa Market. Onterecht, zo blijkt nu. Een reconstructie.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht