abonneren

PCM-weekoverzicht: Popcorn Time op iOS, en de Galaxy S6 nader bekeken

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke reviews moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Popcorn Time op iOS te gebruiken

Dit week kwam de notoire videostreamingsite Popcorn Time met heuglijk nieuws: De dienst is voortaan ook op iOS te gebruiken. De ontwikkelaars hebben een paar slimme trucjes doorgevoerd om de app buiten de App Store om te installeren. De app maakt gebruik van verlopen certificaten, maar hoe het allemaal werkt is niet zo belangrijk. We willen het gewoon proberen. Hoe je dat doet, lees je hier.

Samsung Galaxy S6: De review

De Galaxy S6 en de S6 Edge zijn de nieuwste supersmartphones van Samsung. Peperduur, maar wel een prachtig apparaat dat helaas nog steeds met het vervelende TouchWiz werkt. Wij liepen 2 weken met het toestel rond en testten alles wat eraan te testen viel. Wat we van de Galaxy S6 Edge vinden, lees je in onze uitgebreide review.

Windows 10 sijpelt ook Windows 7 en 8 binnen

Dat Microsoft Windows 10 op steeds meer manieren probeert door te drukken, mag inmiddels duidelijk zijn. Maar nu ontkomen ook bestaande Windows 7 en 8-gebruikers er niet meer aan. De softwaregigant heeft namelijk de upgrade-bestanden al stilletjes in oude Windows- versies gezet. Zo maak je je bestaande systeem vast mooi klaar voor de komst van Windows 10.

Nederlands praten tegen Siri

Deze week bracht Apple de nieuwste versie van zijn besturingssysteem uit. Voor de meeste gebruikers is iOS 8.3 niet heel spannend, maar voor ons Nederlanders zit er een interessante nieuwe feature in het OS: Siri praat én verstaat eindelijk Nederlands.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht, Galaxy S6, Ios 8.3