PCM-weekoverzicht: Politiek en sociale media op gespannen voet

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Het spanningsveld tussen politiek en social media

Volgend jaar gaan Amerikanen weer massaal naar de stembus. Nu al laait de discussie weer hoog op rond de rol van sociale media bij de uiteindelijke uitslag. Twitter neemt een hard standpunt in: geen politieke advertenties meer. Facebook is daar minder happig op. Dit is de huidige stand van zaken.

Draadbreuk: Beste netwerktips- en tools van november

Een nieuwe maand, een nieuw artikel vol tips voor netwerkbeheerders. Dit keer kijken we onder andere naar wake-on-lan, het voorbereiden op TLS 1.3, werken met externe bureaubladen en gaan we na welke informatie er zoal in mailheaders verborgen zit.

Nitrokey Pro 2 review - Beveilig je digitale leven

De Nitrokey Pro 2 is een handig stukje hardware waarmee je je beveiligingsniveau in één keer stevig opkrikt. Het grootste pluspunt is dat de Nitrokey zich als een OpenPGP-smartcard gedraagt in de vorm van een usb-stick. In onze Nitrokey Pro 2 review lees je wat je er allemaal mee kunt.

Fujitsu LifeBook U939X review - Lichtgewicht convertible

We geven toe, ook wij zijn lekker te maken met een notebook die zo dun mogelijk is. Niet alleen ziet dat er gelikt uit, het is ook makkelijk voor onderweg. Nadeel is dat er vaak beknibbeld wordt op het aantal poorten. Lees in onze Fujitsu LifeBook U939X review dat er ook uitzonderingen zijn.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: weekoverzicht