abonneren

PCM-weekoverzicht: Op zoek naar Windows 10 Mobile tijdens MWC 2017

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke reviews moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Waar was Windows 10 Mobile op MWC 2017?

De Mobile World Congress zit er weer op en PCM was er ook dit jaar weer bij. Met een missie: op zoek naar smartphones die op Windows 10 Mobile draaien. Helaas, dat viel tegen. Wat ons opviel in deze zoektocht, lees je in dit artikel.

BlackBerry Key One: Terug, maar nog relevant?

Er zijn weer tientallen nieuwe telefoons aangekondigd, waar we je niet mee willen vervelen. Wel pikken we er een paar interessante toestellen uit waarvan we denken dat ze voor de PCM-lezer extra interessant zijn, zoals de BlackBerry Key One. Een hands-on sessie.

Nokia uit de startblokken op MWC 2017

Dan nog een fabrikant die opviel tijdens de MWC, Nokia! De nieuwe 3310 zal je niet ontgaan zijn, maar dat is niet de enige nieuwe telefoon van het bedrijf. Nokia greep het evenement aan als officieel startschot van zijn Microsoft-loze toekomst. Waar begint die mee?

Intel: "Gevaar slecht beveiligd IoT nog totaal onduidelijk"

PCM sprak tijdens de Mobile World Congress ook met Intel, en dan in het bijzonder over het gevaar van onbeveiligde IoT-apparaten. Zijn eindgebruikers daar überhaupt mee bezig, of zijn ze zich er te onbewust van? En hoe kan de tech-industrie daarin een rol spelen?

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht