abonneren

PCM-weekoverzicht: Op een laagdrempelige manier Javascript leren

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Gratis Javacript leren met Google Grasshopper

Al spelend leren, dat is het idee achter Google Grasshopper. Deze gratis app staat in het teken van het onder de knie krijgen van Javascript. De opzet lijkt erg op de gemiddelde game, met puzzels, levels en beloningen. Op deze manier neem je spelenderwijs de programmeertaal tot je. Lees hier meer.

Fab Lab: Doe-het-zelven ten top

Wat hebben een drone van hout, een volledig zelfvoorziendende woning en een 3d-geprint racewagentje met elkaar te maken? Allemaal zijn ze tot stand gekomen onder de Fab Lab-vlag. Deze digitale werkplaats biedt hobbyisten alle ruimte om de gekste ideeën zelf tot leven te brengen.

We hebben de interessantste projecten voor je opgesnord.

Lees hier deel 1
Lees hier deel 2

Is OnePlus het nieuwe LG?

OnePlus is aan een duidelijke opmars bezig. Al sinds het eerste toestel vliegen telefoons van dit merk als zoete broodjes over de toonbank. Er zijn wat dat betreft opvallende parallellen te trekken met LG, dat in het verleden zich ook een weg naar de top bokste. Een analyse.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht