abonneren

PCM-weekoverzicht: Online reclame, het wilde westen?

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Regels van online adverteren onder de loep

Online reclame kan behoorlijk irritant zijn. Zo opdringerig dat je je wellicht afvraagt of dat allemaal zomaar mag. Nee, er zijn wel degelijk bepaalde regels waar advertenties zich aan moeten houden. Toezichthouders hebben er een hele klus aan, zeker nu er zoiets als 'influencers' bestaan...

Android Auto versus iOS Carplay

Wie gaat er nog zonder de smartphone de deur uit? Onderweg wil je ook bereikbaar blijven. Waarschijnlijk gebruik je je telefoon ook om te navigeren, en als mediaspeler. Android Auto en iOS Carplay vechten beide om een plekje in jouw auto. Over de verschillen en overeenkomsten.

Draadbreuk: Beste netwerktips- en tools van mei

In deze maandelijkse rubriek praten we je bij over handige tips en trucs op netwerkgebied. Dit keer lees je bijvoorbeeld hoe je een netwerk in kaart brengt met een tekening. Gewoon op papier of met speciale software. En wat je allemaal kunt met de Microsoft Message Analyzer. Lees hier meer.

Solid, voor een eigen gedecentraliseerd sociaal netwerk

De druk om je bij een sociaal netwerk aan te sluiten, is tegenwoordig immens. Mensen gaan er vanuit dat je op Facebook zit en kijken je vreemd aan als dit niet zo is. Maar er zijn gegronde redenen om jezelf ervan af te sluiten. Wil je toch online contact houden, kijk dan eens naar Solid als alternatief.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: weekoverzicht.