abonneren

PCM-weekoverzicht: Ondergang van de Galaxy Note 7

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke reviews moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Galaxy Note 7 komt aan z'n eind

De week begint vervelend voor Samsung. De productie van de Galaxy Note 7 wordt opnieuw stilgelegd, juist op de dag dat het toestel ook in Nederland zou lanceren. Een dag later wordt duidelijk dat de phablet nooit meer terug op de markt komt.

Lees in deze terugblik hoe het zo ver heeft kunnen komen, en lees hier wat mogelijk de oorzaak van alle problemen is. Lees ook hoe Nederlandse kopers gecompenseerd worden.

T-Mobile: Gratis streamen en netnautraliteit

T-Mobile laat zijn abonnees gratis muziek streamen, buiten hun bundel om. Klinkt als goed nieuws voor klanten van de provider, maar er klinkt ook kritiek. De netneutraliteit zou er namelijk mee in het geding komen. Hoe zit dat nou precies?

Workshop: Zet de Google Assistent op je smartphone

De Google Assistent komt standaard mee met smartphones van Google zelf, maar ook andere Android-telefoons kunnen ermee overweg. Met een beetje geknutsel, weliswaar. Lees in deze korte workshop hoe je de slimme assistente ook op jouw telefoon krijgt.

Nieuw speelgoed

Fabrikanten kondigen deze week weer veel nieuw speelgoed aan. Western Digital verrast door ook in de ssd-markt te stappen en Dell kondigt de XPS 13 convertible aan. De Ockel Sirius A is een hit op Kickstarter en met de Olloclip maak je nog mooiere foto's met je iPhone 7. Bekijk ook de Spectre 360 en Envy 750-pc (met HTC Vive) van HP.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht