PCM-weekoverzicht: Oled-tv's in alle soorten en maten

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

De zeven beste oled-tv's van het moment vergeleken

Filmliefhebbers die het beste beeld in huis willen, komen tegenwoordig al snel uit bij oled-tv's. Daarvan zijn de contrastwaarden immers veel beter dan bij andere schermtechnieken. In dit artikel vergelijken we oled-tv's van verschillende merken. Want eenmaal voor oled gekozen, ben je er nog niet!

Zo genereer je elektriciteit in een off-grid Tiny House

Een Tiny House heeft veel voordelen ten opzichte van een traditionele woning, met name voor wie een duurzaam bestaan belangrijk vindt. Maar je moet ook kunnen denken in creatieve oplossingen. Hoe genereer je namelijk je eigen elektriciteit? Lees hier over de mogelijkheden.

CMS kiezen: Waar kun je zoal op letten?

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom je een eigen site zou willen. Als hobby, maar ook op professioneel vlak. Je komt dan al snel uit bij iets als WordPress,een cms dat veel werk uit handen neemt. Maar kies je daarvoor, of voor een van de vele andere aanbieders? Lees hier meer.

Google en Duitse uitgevers leven op gespannen voet

Veel mensen blijven op de hoogte van het laatste nieuws via Google News, dat zogeheten 'snippets' toont van externe nieuwsbronnen. Dat gaat uiteraard niet vanzelf en op de achtergrond is er veel gesteggel over. In Duitsland des te meer. Daar mondde het zelfs uit in een rechtszaak.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: weekoverzicht