PCM-weekoverzicht: Nog een paar nachtjes slapen tot Windows 10

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke artikelen moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Windows 10 nu heel dichtbij

Nog niet kunnen proeven aan Windows 10? Volgende week komt het langverwachte besturingssysteem dan eindelijk officieel uit. Laat PCM weten wat je ervan wil weten, zodat je onbezorgd de overstap kan maken! Microsoft verduidelijk deze week hoe lang Windows 10 van veiligheidsupdates wordt voorzien en brengt ook onverwacht een belangrijke Windows-patch uit

3 alternatieve manieren om WhatsApp op je pc te gebruiken

Er zijn veel verschillende manieren om WhatsApp op je pc te gebruiken, maar ze zijn niet allemaal even handig. Daarom zetten we drie methodes op een rij: Pushbullet, Airdroid en Bluestacks. Deze week is ook bekend geworden dat WhatsApp je straks geluiden laat instellen voor individuele notificaties en gesprekken.

Review: De Lumia 640

Redacteur Tijs neemt de midrange Lumia 640 van Microsoft onder de loep. Een toestel dat degelijk aanvoelt en daarnaast ook relatief snel is. Ook het scherm valt in positieve zin op. Lees hier meer over waarom de Lumia 640 veel waar voor weinig geld is.

Kodi 15.0 uitgebracht

De populaire mediaspeler Kodi zit inmiddels op versienummer 15.0 en daarmee zijn er nieuwe functies gelanceerd, als reeds bestaande features gestroomlijnd. Hier vind je een overzicht en lees je over 'adaptive seeking' en meer foefjes.

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: weekoverzicht