PCM-weekoverzicht: Nieuwe gadgets van Google en de Office 2016 review

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke artikelen moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

De grote Office 2016 review

Office 2016 is nu iets langer dan een week uit voor Windows-pc's. Tijd om de balans op te maken! Hoe presteren de nieuwe versies van Word, Excel, PowerPoint en andere programma's? Wat is er nieuw en wat juist vertrouwd? PCM bekijkt onder meer het nieuwe samenwerken van dichtbij en zet de verscheidenheid aan koopopties handig op een rij. Lees hier de Office 2016 review!

Google pakt uit met nieuwe producten

Na Apple is Google aan de beurt om groots uit te pakken en het bedrijf doet dat zoals verwacht met de onthulling van de Nexus 5X en de Nexus 6P. Maar ook met de Pixel C-tablet, waarvan het bestaan pas kort voor de aanvang van de persconferentie uitlekte. Tevens is er een nieuwe versie van de Chromecast uit, die nu veel beter opgewassen is tegen concurrerende streaming-dongles. En hij is rond.

Microsoft over privacy en opdringen Windows 10

Windows 10 alvast klaarzetten op je systeem, mag dat zomaar? PCM zocht dat de afgelopen tijd uit en Microsoft geeft nu antwoord. De cookiewet zou er niet mee overschreden worden, in elk geval. Het bedrijf gaat deze week ook in op controverse rond zijn privacybeleid. Er is weinig reden tot paniek of wantrouwen, zegt Microsoft: alle verzamelde data wordt geanonimiseerd.

Nieuwe iPhones deze maand te koop

Apple maakt bekend dat de iPhone 6s en iPhone 6s Plus vanaf 9 oktober ook in Nederland te koop zijn. Hoeveel je er voor moet betalen, vind je hier. Tevens is deze week duidelijk geworden dat Apple iOS en OS X graag gescheiden wil houden.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: weekoverzicht