abonneren

PCM-weekoverzicht: Netwerktips voor de expert

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Draadbreuk: Beste netwerktips- en tools van maart

Netwerkbeheerders, opgelet: iedere maand verzamelen we voor je de beste tips en tools op dit gebied. Met dit keer onder meer manieren om SSL/TLS-beveiliging te testen, monitoren van netwerkverkeer en handige netwerkcommando’s in PowerShell.

Vliegende auto’s: hoe realistisch is dat?

The Jetsons, wie er er niet mee opgegroeid? Vliegende auto's spreken al heel lang tot de verbeelding, maar er zijn nu allerlei initiatieven gaande om ze daadwerkelijk aan het verkeer te laten deelnemen. Lees hier wat de ontwikkelingen op dit gebied zijn.

Draadloos opladen: niet alleen voor smartphones

Hedendaagse smartphones ondersteunen regelmatig draadloos opladen, met name de wat duurdere modellen. Wie had gedacht dat deze laadtechniek voor elektrische tandenborstels ooit alom vertegenwoordigd zou zijn? Want telkens meer apparaten maken er gebruik van.

In het verlengde daarvan, lees ook onze Xtorm XB103 Power Bank Wireless-review.

De huidige staat van smart homes

Apparatuur die met internet is verbonden, veroveren telkens meer plekjes in onze huishoudens. Wie slim is, zorgt er voor dat al die systemen met elkaar communiceren. Dan pas kun je spreken van een smart home. Waar moet je dan zoal aan denken?

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht

Laatste Vacatures