}
abonneren

PCM-weekoverzicht: Netflix-docu openbaart belang online privacy

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

The Great Hack review: Zet je aan het denken over datamisbruik

Veel mensen zeggen nog steeds dat ze online niets te verbergen hebben. Voor hen is de nieuwe Netflix-documentaire The Great Hack waarschijnlijk een ware eye-opener. De film staat stil bij het Cambridge Analytica-schandaal,waar Facebook een flinke knauw aan overhield. Lees onze review.

Virtual reality-ontwikkelingen door de jaren heen

De laatste jaren zijn er weer veel ontwikkelingen op het gebied van virtual reality. Maar al veel eerder werden de eerste stappen op dit gebied gezet. We reizen terug in de tijd, helemaal naar de jaren '60 - en komen zo langs de belangrijkste vernieuwingen op vr-vlak. Plus, hoe nu verder?

De zeven beste switches voor professionele doeleinden

Switches zijn een van de meest laagdrempelige manieren om een netwerk uit te breiden. Meestal volstaat een goedkope switch als doorgeefluik voor het verbinden van extra apparaten. Maar er is veel meer mogelijk. Daarom vergelijken we in dit artikel zeven professionele switches. Wat kun je daarmee?

Alles over de techniek achter wifi-standaard WPA3

Iedereen die online persoonlijke gegevens invoert, is een potentieel doelwit voor cybercriminelen. Des te afhankelijker we worden van internet-diensten, des te groter deze risico's. Beveiligde verbindingen zijn geen luxe maar een noodzaak. WPA3 moet ervoor zorgen dat dit ook geldt voor wifi.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Senior Integratiespecialist - NS

Uitgelicht: Java Developer - CGI