abonneren

PCM-weekoverzicht: Neem een duik in het Deep Web

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Verborgen informatie vinden op het Deep Web

Er is online veel meer te vinden dan langs Google alleen. Het Deep Web omvat alle sites die niet door zoekmachines worden geïndexeerd. Maar hoe stuit je daar dan op? En wat is eigenlijk het verschil met het notoire Dark Web? Je leest het in onderstaande artikelen.

Verborgen informatie vinden op het Deep Web: Deel 1

Verborgen informatie vinden op het Deep Web: Deel 2

De grootste uitdagingen voor voice assistants

Spraakassistenten zijn de afgelopen tijd veelal negatief in het nieuws. Google, Amazon, Microsoft, Microsoft... allen gaven toe dat er wel degelijk werd meegeluisterd door menselijke werknemers. Daardoor heeft het vertrouwen in deze techniek weer een knauw gekregen. Hoe nu verder?

Draadbreuk: Beste netwerktips- en tools van augustus

Een nieuwe maand, een nieuw overzicht vol handige tips voor netwerkbeheerders. Dit keer lees je onder meer over het testen van je netwerk met PowerShell-commando's, het uitbreiden van je ESXi-server en gaan we wat dieper in op de netwerkprofielen binnen Windows 10.

Cybercrime in Europa: Alles over de Wbni-wet

Cybercriminaliteit is een wereldwijd probleem. Voor de aanpak ervan is het dan ook noodzakelijk dat internationale partijen met elkaar samenwerken. In Nederland hebben we Europese regelgeving rond dit onderwerp meegenomen in de 'Wbni.' Lees hier meer over de cybersecuritywet.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht

Laatste Vacatures