PCM-weekoverzicht: Nas'en voor grootverbruikers getest

PCM weekoverzicht
Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

De beste nas'en met ruimte voor minstens vijf schijven

Een nas met ruimte voor één á twee schijven is voor de meeste mensen voldoende. Voor wie meer zoekt, bestaan er veel uitgebreidere modellen. We leggen zes nas'en naast elkaar waar minstens vijf schijven in passen, o.a. van Synology en Netgear. Wie biedt de beste nas voor grootverbruikers?

Nieuwe hoop voor Wear OS na Google's Fitbit-overname

Lang niet elke dienst van Google is een groot succes. De lijst met namen op het 'Google graveyard' wordt dan ook telkens langer. Is Wear OS hetzelfde lot beschoren? Nog niet. Het besturingssysteem voor smartwatches krijgt namelijk een nieuwe kans dankzij de recente overname van Fitbit.

Draadbreuk: Beste netwerktips- en tools van december

Een nieuwe maand, een nieuwe Draadbreuk vol tips voor netwerkbeheerders. Dit keer gaan we in op het instellen van een nas-rapport, hetDynamic Host Configuration Protocol enNetCrunch Tools 2.0. En mMinder nuttig maar wel leuk: pas de kleuren van de command prompt aan!

Zeven van de beste mini-pc's met elkaar vergeleken

De mini-pc dan wel NUC is aan een opmars bezig. De kastjes lenen zich uitstekend als mediacenter of als extra computer voor taken die niet zoveel rekenkracht vereisen als een volwaardig desktop-model. Er zijn veel verschillende soorten te koop en wij vergeleken er zeven, o.a. van Intel en Dell.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: weekoverzicht