abonneren

PCM-weekoverzicht: Nas uitbreiden voor meer opslag

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Nas uitbreiden en opslagruimte optimaliseren

Wanneer je geïnvesteerd hebt in een nas, heb je vast meer dan gemiddeld opslagruimte nodig voor al je data. Misschien wel meer dan je dacht, en bereikt je huidige configuratie al zijn limiet. Welke mogelijkheden heb je dan ter uitbreiding?

De beste beveiligingscamera's getest

Met een goede beveiligingscamera houd je a la Big Brother altijd een oogje in het zeil. Maar welke kun je momenteel het beste aanschaffen? Veel merken zijn op deze markt actief, waaronder D-Link, Foscam en Eminem. We hebben vijf ip-camera's voor je op de pijnbank gelegd.

Lightyear One: Elektrische auto op zonnepanelen

Een nadeel van elektrische auto's is dat laadpalen niet zoveel in het straatbeeld te vinden zijn als benzinestations. Nu kunnen we natuurlijk alsnog overal van die palen neerzetten, maar wat nu als dergelijke auto's van zichzelf al energie kunnen opwekken? Dit is de Lightyear One.

Vero: het alternatief voor Instagram?

Sociale media worden gedomineerd door enkele grote spelers: Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat bijvoorbeeld. Nieuwe kanalen komen en gaan, het is altijd de vraag of ze een hit worden. Vero wordt nu gezien als een goed alternatief voor Instagram. Waar ligt dat aan?

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht