PCM-weekoverzicht: Microsoft Surface Laptop 3 en Surface Pro 7 getest

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Review: Microsoft Surface Laptop 3 en Surface Pro 7

Microsoft heeft twee nieuwe paradepaardjes in zijn stal, de Surface Laptop 3 en de Surface Pro 7. Beide zijn niet bepaald de goedkoopste, maar bieden op papier dan ook uitstekende specificaties. Waar voor je geld? Dat hebben we voor je getest! Lees ons oordeel in onderstaande reviews.

Microsoft Surface Laptop 3: een Windows-laptop met MacBook kwaliteiten

Microsoft Surface Pro 7: uitstekende tablet én laptop

Wat kan een spraakassistent nu voor je betekenen?

Grote kans dat je een apparaat in huis hebt met een spraakassistent aan boord. Je smartphone uiteraard, maar misschien ook wel al een slimme speaker. Maar wat kan je daar nu tegenwoordig precies mee, en wat blijft voorlopig toekomstmuziek? We hebben wat voorbeelden voor je.

Tor is niet alleen voor schimmige zaken

Het Tor-netwerk komt geregeld negatief in het nieuws, waardoor de indruk kan ontstaan dat het enkel door criminelen wordt gebruikt. Toch is dat in de praktijk minder dan je zou denken. In dit artikel gaan we in op alle legale doeleinden waarvoor je Tor kunt gebruiken en leggen we uit hoe de techniek werkt.

Welk besturingssysteem past het beste bij jou?

Gebruik jij eigenlijk een besturingssysteem dat het beste bij jouw wensen aansluit? Grote kans dat je een bepaald OS gewend bent en dat blijft gebruiken, terwijl een alternatief misschien een betere optie is. We vergelijken Windows, MacOS, Linux en ChromeOS. Welke past bij jou?

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: weekoverzicht