abonneren

PCM-weekoverzicht: Kritische blik op de iPhone X

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Kritische blik op de iPhone X en de strategie van Apple

Wanneer er nieuwe iPhones worden aangekondigd, kun je er donder op zeggen dat het de hele week over niets anders gaat. En terecht, want het is altijd weer de vraag of Apple opnieuw het tech-landschap gaat veranderen of dat het de plank juist volledig misslaat. Daarom de volgende artikelen:

Apple presenteert de iPhone 8 en iPhone 8 Plus
Dit is de nieuwe iPhone X
Hoe veilig is Face ID op de iPhone X?
Waarom het weglaten van de 3,5 mm koptelefoonpoort een slecht idee is

Help, Outlook is ineens Zweeds!

Det kommer att hända dig, från den ena kan du bara maila på svenska. Outlook 2007-gebruikers lopen er ineens tegenaan dat hun mailprogramma naar het Zweeds vertaald is. Een opmerkelijke en grappige bug, maar toch wat onhandig als je er zelf tegenaan loopt. Zo los je het op.

7 voedingen getest

Er zijn weinig onderdelen zo essentieel voor je pc als een voeding. Anders gaat 'ie immers niet eens aan. Ook binnen dit specifieke segment is de keuze enorm. Waar moet je allemaal op letten, en is een duurdere voeding ook automatisch een betere? We leggen zeven modellen naast elkaar in deze test.

Bouw je eigen chatbot

Chatbots bestaan al heel lang, maar pas sinds een poosje zien we ze daadwerkelijk overal opduiken. Met name bedrijven zetten ze nu regelmatig in op sociale media. Wist je dat je redelijk eenvoudig je eigen chatbot op kunt zetten? Lees hier hoe dat moet, en wat je er aan hebt.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht