abonneren

PCM-weekoverzicht: Kijkje in onze gereedschapskist

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Onmisbaar gereedschap voor pc-reparatie

Als PCM-lezer los je problemen met je computer waarschijnlijk het liefste zelf op. Met de nodige software kom je al een heel eind, maar regelmatig moet je ook met de handen uit de mouwen! In dit artikel lees je welke tools er niet in je gereedschapskist mogen ontbreken.

Het beste van de Mobile World Congress

De jaarlijkse Mobile World Congress vond weer plaats, en wij waren erbij. We staan niet bij iedere nieuwe telefoon stil, maar informeren je graag over de belangrijkste gebeurtenissen. Zo maakt Nokia een verrassende comeback en kondigde Samsung de langverwachte Galaxy S9 en 9+ aan.

Is het terecht dat Dutch FilmWorks op illegale downloaders jaagt?

De Nederlandse filmmaatschappij Dutch Filmworks houd je in de gaten. Download je een film van het bedrijf, dan kun je rekenen op een schikkingsvoorstel van 150 euro. Maar heeft dat wel nut, en is het terecht? We vroegen het vier experts, o.a. op gebied van privacy.

Digitaliseer je lp's

Heb je nog oude lp's liggen, en wil je je favoriete albums graag in goede staat bewaren? Dat kan door ze te digitaliseren. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Een cd'tje rippen is zo gepiept, maar een lp past natuurlijk niet in je pc. Lees hier alles over de hardware en software die je nodig hebt.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht