}
abonneren

PCM-weekoverzicht: Je Arduino programmeren doe je zo

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Arduino programmeren met Arduino IDE: De basis

Je hebt een leuk knutselproject op het oog en daarvoor heb je een Arduino-bordje in huis gehaald. Dan is het vervolgens zaak om daar Arduino IDE op te zetten, de bijbehorende ontwikkelomgeving. Dan pas komt het apparaatje echt 'tot leven'. In dit artikel vertellen we je over de mogelijkheden.

Nvidia Shield TV Pro: Alles wat we weten na Amazon-lek

Productaankondigingen lopen in de tech-wereld zelden volgens planning. Of het nu 'per ongeluk' een lek is om reuring te creëren of dat het oprecht een foutje was. Deze week was het de Nvidia Shield TV Pro die via Amazon te vroeg werd onthuld. We weten nu wel wat er er van kunnen verwachten.

Hebben we straks nog wel stoplichten nodig?

Zonder stoplichten zou het een chaos zijn op de weg, maar vooral omdat er nog steeds mensen achter het stuur zitten. Met zelfrijdende auto's in aantocht is dat in de toekomst helemaal niet meer zo vanzelfsprekend. Hebben we ze dan nog wel nodig? Of komt er iets voor in de plaats?

Devolo Magic 2 review: Mesh én powerline

Overal in huis wifi-dekking en dan ook nog zo snel mogelijk, dat lijkt haalbaar met een combinatie van mesh- en powerline-technologie. De Devolo Magic 2 Multiroom Kit wil voorzien in deze behoefte. We installeerden het pakket en vertellen je in deze review hoe de prestaties zijn.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Java Developer - CGI