abonneren

PCM-weekoverzicht: iPhone 7 onthuld, 25 beste IFA-gadgets

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke reviews moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Lees alles over de iPhone 7 (Plus)

Vlak na de IFA is het de beurt aan Apple om weer eens flink uit te pakken, en het bedrijf kondigt deze week dan ook de iPhone 7 en iPhone 7 Plus aan. Veel voorspellingen rond het nieuwe toestel blijken uit te komen. Meest rigoureus is het besluit om de 3,5 mm-jack achterwege te laten. Volgens Apple was daar veel moed voor nodig...

Wie is er verantwoordelijk voor het rijgedrag van de zelfrijdende auto?

Zelfrijdende auto's hebben de toekomst, maar zijn nu al een hoofdpijndossier op juridisch gebied. Want in hoeverre is zo'n voertuig verantwoordelijk voor eventuele schade? Suzanne Hartholt zocht het voor PCM uit. Hoe steekt het wettelijk nu precies in elkaar? 

Autoriteit Persoonsgegevens waarschuwt wifi-tracking-bedrijf

Het zal niemand verbazen dat de Autoriteit Persoonsgegevens niet heel vrolijk wordt van bedrijven die ons stiekem in de gaten houden door wifi-tracking. Bluetrace is zo'n firma, die winkelend publiek in de gaten houd. Dar moet volgens het AP aan banden gelegd worden.

25 veelbelovende tech-gadgets van IFA

We zijn inmiddels weer goed en wel terug van de IFA-technologiebeurs te Berlijn, waar we bedolven werden onder de nieuwe gadgets. Daarom zetten we samen met onze collega's van ComputerTotaal en Computer Idee 25 van de meest veelbelovende apparaten voor je op een rij. Welke maken er het meeste kans op een Tech Award?

Review: Ring, de slimme deurbel

Bij PCM zijn we maar wat enthousiast over het internet-of-things, maar dan moet het wel toegevoegde waarde hebben. Daarom dit keer een review van Ring, een slimme deurbel. Die overigens ook dienst doet als intercom en security-camera. Een veelbelovend apparaat dus, maar heb je er ook daadwerkelijk iets aan?

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht

Nieuws headlines

Laatste reactie