abonneren

PCM-weekoverzicht: Hoe veilig is Kaspersky?

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Is Kaspersky wel veilig?

Een goed antivirus-programma staat of valt bij betrouwbaarheid. Wat dat betreft heeft Kaspersky de afgelopen tijd nogal de schijn tegen. Zo zouden er banden zijn met Russische spionnen, met als gevolg dat overheden er liever geen gebruik meer van maken. Hoe het precies zit, lees je hier.

Netwerkproblemen oplossen met Wireshark

Een beetje netwerkbeheerder heeft de 'right tools for the job' nodig. Wireshark is een veelzijdig programma waarmee je allerlei netwerkgerelateerde zaken kunt analyseren. Welke mogelijkheden je allemaal hebt, leggen we je voor in dit artikel.

Alles over custom Android roms

Het leuke van het Android-platform is dat je er zoveel kanten mee op kunt. En eigenlijk is dat nergens zo duidelijk als bij het installeren van een custom Android-rom, zoals LineageOS. Mocht je ermee aan de slag wilen, dan moet je wel een en ander weten. Lees er hier alles over.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht