}
abonneren

PCM-weekoverzicht: Het mysterieuze Ticketmaster-datalek ontrafeld

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Alles over het Ticketmaster datalek

Met 10.000 gemelde datalekken in 2017 alleen al, kunnen we wel spreken over schering en inslag. Als een bedrijf getroffen wordt, kijken we er al bijna niet meer van op. Interessant is daarna wel hoe zo'n firma daarmee omgaat en zijn klanten daar over inlicht. En dat ging bij Ticketmaster minder goed.

Een verbod op VPN’s, wat betekent dat?

Sites bezoeken die in jouw land geblokkeerd zijn, video's bekijken die 'in jouw land niet beschikbaar zijn gesteld', met een VPN heb je daar geen last van. Maar juist daarom is het gebruik van een VPN soms verboden, zoals bijvoorbeeld in China. Hoe ziet zo'n verbod er in de praktijk uit?

Digital signage: Zo werken digitale informatieborden (en maak je ze zelf)

Digitale informatieborden zijn niet meer uit ons straatbeeld weg te denken. Maar heb je je wel eens afgevraagd hoe ze precies werken? We hebben het dan over digital signage. Lees hier meer over deze techniek, en lees daarna hoe je met behulp van Google Sites zelf aan de slag gaat.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Technisch Applicatiebeheerder - CGI