abonneren

PCM-weekoverzicht: GraphQL-docu is een kijkje waard

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

GraphQL: The Documentary toont ontwikkeling opensource-project Facebook

Opensource en Facebook, dat zijn niet twee termen die je vaak samen tegenkomt. Toch is de querytaal GraphQL bij het sociale netwerk ontstaan en daarna overgenomen door andere grote partijen zoals Netflix en AirBnB. Hoe dat zo is gegaan, is te zien in GraphQL: The Documentary.

Wordt er bij toetsenborden nog een beetje geïnnoveerd?

Innovatie is een van de pijlers van de tech-industrie. Apparaten en gadgets worden telkens beter en unieker om de concurrentie bij te kunnen benen. Een product dat we allemaal gebruiken maar waar het eindpunt wel lijkt te zijn bereikt, is het oude, vertrouwde toetsenbord. Maar is dat eigenlijk wel zo?

De beste koptelefoons met ruisonderdrukking

Koptelefoons met ruisonderdrukking vind je in allerlei prijsklassen, maar doorgaans ben je wel relatief duur uit. Je wil dan ook het beste waar voor je geld. Sony, JBL, Bose... er is veel keus. Daarom hebben we enkele van de beste noise cancelling headsets van dit moment voor je in de spotlight gezet.

De beste budget-videokaarten van Nvidia vergeleken

Wanneer je niet per se 4K/60fps nastreeft voor pc-games, dan hoef je ook niet meteen de krachtigste videokaart in huis te halen. Houd je het bij 1080p, dan heeft Nvidia verschillende alternatieven voor je. In dit artikel vergelijken we de budgetkaarten RTX 2060, GTX 1660 Ti en GTX 1660.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht

Laatste Vacatures