abonneren

PCM-weekoverzicht: Fix voor lekke Netgear-routers

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke reviews moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Fix voor lekke Netgear-routers

Afgelopen zaterdag bleek er een ernstig beveiligingslek in verscheidene Netgear-routers te zitten. De fabrikant was er snel bij om een firmware-update uit te brengen, nadat er ook al een tussentijdse oplossing was gevonden. 

AMD heeft Intel in vizier met Ryzen-cpu

Als het op desktop-processoren aankomt, kunnen we wel stellen dat Intel hier momenteel heer en meester is. Maar als het aan AMD ligt, komt daar snel een einde aan. De firma doet zijn Ryzen-cpu's uit de doeken en PCM doet er uiteraard verslag van.

'Ransomware-slachtoffer? Besmet anderen!'

Onder dat motto opereert een nieuwe vorm van ransomware, die de naam Popcorn Time draagt maar niets met die illegale streamingdienst te maken heeft. Je kunt losgeld overboeken, óf een decryptiesleutel 'verdienen' door de ransomware door te sturen...

Amazon Prime Video uit in Nederland

Legaal The Grand Tour (van de voormalige Top Gear-presentatoren) streamen, dat kan sinds deze week ook in Nederland. Amazon Prime Video is hier namelijk ook gelanceerd en daarmee heeft Netflix er een geduchte concurrent bij. Lees er in dit artikel meer over.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht

Laatste reactie