PCM-weekoverzicht: Ene slimme deurbel is de andere niet

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Slimme deurbel kopen: Houd hier rekening mee

Het automatiseren van je huishouden begint al bij de voordeur. Je kunt tegenwoordig overwegen een slimme deurbel aan te schaffen. In dit artikel zetten we op een rijtje waar je zoal op moet letten. Er zijn immers verschillende soorten te koop en daarnaast kleven er ook veiligheidsrisico's aan.

De beste koptelefoons met noise cancelling getest

Koptelefoons met ruisonderdrukking zijn meestal niet de goedkoopste. Overweeg je er eentje te kopen, dan is het van belang de beschikbare modellen goed met elkaar te vergelijken. Wij hebben zes headsets met noise cancelling voor je getest. Welke komt als beste uit de bus?

Anoniem op internet zijn is zo eenvoudig nog niet

Wie zich vandaag de dag nog enigszins anoniem op internet wil begeven, moet door heel wat hoepels springen. Er zijn allerlei partijen die online meekijken met wat je doet. Wie maken zich daar het meest schuldig aan en wat moeten ze van je? Plus: hoe wapen je jezelf ertegen?

Veganistisch eten dankzij de nieuwste technieken

Minder vlees eten is vandaag de dag eenvoudiger dan ooit en de nieuwste technieken dragen daar hun steentje aan bij. Lekkere recepten vind je eenvoudig online en er zijn ook tal van veganistische apps te downloaden. En technologie wordt ingezet voor het maken van de smakelijkste vleesvervangers.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: weekoverzicht