abonneren

PCM-weekoverzicht: Draai openSUSE Leap 42.2 in Windows 10

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke reviews moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Draai openSUSE Leap 42.2 in Windows 10

Sinds kort is Bash te draaien in Windows 10. In eerste instantie was die implementatie gebaseerd op Ubuntu. Het is echter ook mogelijk om openSUSE of SUSE Linux Enterprise te draaien in het Windows-subsysteem voor Linux. In dit artikel leggen we uit hoe.

Tech Awards Hotlist - Het beste van CES 2017

Op de CES-beurs is het kaf van het koren scheiden soms nodig. Er wordt veel aangekondigd, maar niet alles is even nuttig. Wij zochten uit welke gadgets wél de moeite waard waren. Deze rekenden op een Tech Hotlist Award, en zijn producten waar we veel van verwachten.

F-Secure waarschuwt voor lek in QNAP-NAS

Een NAS-systeem van fabrikant QNAP kampt met een drietal lekken die kwaadwillenden toegang kunnen geven tot gegevens en wachtwoorden. Als de kwetsbaarheden worden uitgebuit, kunnen buitenstaanders admin-rechten krijgen. Lees er hier meer over.

Lees ook: 'Camera's Logitech, Netgear en Myfox meest veilig'

Opera denkt out-of-the-box met conceptbrowser Neon

Een nieuwe browser van de makers van Opera, die de naam Neon draagt. Geen browser zoals alle anderen, maar juist eentje die veel bekende concepten overhoop haalt. Met daarbij een grote focus op tabbladen en media. Tijd voor een testrondje.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht