abonneren

PCM-weekoverzicht: Dit zijn de beste cryptowallets

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

De beste cryptowallets vergeleken

Wanneer je je bezighoudt met bitcoins, wil je natuurlijk een veilige plek om ze te bewaren. Aan cryptowallets geen gebrek, maar welke kun je het beste nemen? In dit artikel leggen we zeven cryptowallets naast elkaar, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken.

Vernieuwde privacybeleid IKEA onder de loep

Wanneer je door de IKEA struint op zoek naar die ene Billy-boekenkast, ben je waarschijnlijk niet zo met je privacy bezig. Toch weet het Zweedse woonwarenhuis een hoop van je. Welke gegevens worden verzameld en wat wordt daarmee gedaan? Dat zochten we uit.

ASUS AiMesh review

In 2018 zagen we mesh-systemen echt van de grond komen. Deze nieuwe manier van een dekkend wifi-netwerk aanleggen is een belangrijke stap vooruit op netwerkgebied. We hebben verschillende producten getest, met de ASUS AiMesh als meest recente. Lees de ASUS AiMesh review.

Alles over de nieuwe wifi-standaard 802.11ax

Als 2018 het jaar was van mesh, wordt 2019 dan het jaar van 802.11ax? Deze nieuwe wifi-standaard belooft ongekende snelheden en efficiƫntere werken met alle apparaten die tegenwoordig met internet verbonden zijn. Hoe werkt de techniek precies en wanneer halen we het in huis?

Online back-ups: Dit zijn je opties

Back-ups maken, dat schiet er vaak nog wel eens bij in. Terwijl het zo belangrijk is; crashes of een ransomware-infectie zijn minder vervelend als je belangrijke bestanden in mum van tijd weer terug kunt zetten. We zetten hier verschillende opties voor je op een rij.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht

Laatste Vacatures