PCM-weekoverzicht: Deze techniek vind je zoal in duurzame woningen

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

De nieuwste technieken voor een duurzaam huis

Een beter milieu begint bij jezelf en dat geldt ook voor een duurzamere woning. Hoe kan die er uit zien? We kijken naar verschillende spullen die je zou kunnen overwegen aan te schaffen, van instappers als een slimme thermostaat tot ingewikkeldere zaken als een boiler op zonne-energie.

De nieuwste technieken voor een duurzaam huis (deel 1)

De nieuwste technieken voor een duurzaam huis (deel 2)

Het kan zijn dat je nog geld krijgt van Yahoo na datalek

Yahoo is niet meer de grote naam die het ooit was en we kunnen wel stellen dat het enorme datalek van een paar jaar geleden daarin een grote rol heeft gespeeld. Dat verhaal krijgt nog een staartje, omdat Yahoo gedupeerden van die hack financieel moet compenseren. Lees hier meer.

Experts over het gebruik van Windows 7 en gratis VPN's

Deze week vroegen we in totaal acht experts naar hun mening over twee verschillende zaken. Eerst Windows 7. Ondersteuning daarvoor stopt bijna. Kun je het nog wel veilig gebruiken? En over vpn's. Hoe verstandig is het om een gratis vpn te kiezen, als je per se niet wilt betalen?

Stelling: Windows 7 kan nog jaren mee

Is een gratis vpn beter dan helemaal geen vpn?

D-Link DCS-8300LH review - Security-camera met brede blik

Vandaag is het Black Friday en beveiligingscamera's zijn dan typische zo'n productcategorie waarin veel met kortingen wordt gestrooid. Deze week publiceerden we een review van de D-Link DCS-8300LH-camera, die vandaag ook afgeprijsd te vinden is. Misschien is het wat voor je.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: weekoverzicht