}
abonneren

PCM-weekoverzicht: De wilde plannen van Uber

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

De wilde plannen van Uber

Soms staan er bedrijven op met diensten die de markt flink op zijn kop zetten, en Uber deed dat voor het openbaar vervoer. Meer dan eens kwam de startup negatief in het nieuws, maar de impact van Uber is duidelijk. Nu ook op gebied van zelfrijdende auto's. Wat zijn de toekomstplannen?

FietsFlo tackelt Nederlands grootste fietsfrustratie

Blijven we nog even bij het verkeer, maar dan wat dichter bij huis. Nederland is een fietsland pur sang, maar deze verkeersdeelnemers zijn ook het meest kwetsbaar. De grootste frustratie voor hen is echter wachten op stoplichten... een probleem dat FietsFlo tackelt.

Beste hacking-tools voor beginnende ethische hackers

Ethische hackers hebben bepaalde tools in hun gereedschapskist waar ze absoluut niet zonder kunnen. Maar als je op dit gebied net komt kijken, ken je ze waarschijnlijk nog niet allemaal. Daarom hebben we de beste hacking-tools voor je op een rij gezet.

Waterstof als nieuwe vorm van duurzame energie

Nederland is in een rap tempo aan het verduurzamen, maar groene vormen van energie kennen nog wat obstakels. Voor zonne-energie moet de zon wel schijnen, voor windenergie moet het wel waaien. Is waterstof een goed alternatief of zitten daar ook veel risico's aan verbonden?

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Technisch Applicatiebeheerder - CGI