abonneren

PCM-weekoverzicht: De staat van bitcoin

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Zit de bitcoin in een bubbel?

De waarde van de bitcoin tikt bijna de 3000 dollar aan, een magische grens. Maar de vraag is of dat eigenlijk wel zulk goed nieuws is. Want de koers fluctueert constant en niet zo'n beetje ook. PCM kijkt naar de staat van de bitcoin en vraagt zich af: zit deze valuta in een bubbel?

iOS 11 en macOS High Sierra: Dit was WWDC17

De jaarlijkse WWDC-conferentie van Apple stond dit keer onder meer in het teken van iOS 11 en macOS High Sierra, twee belangrijke updates voor Apples besturingssystemen. Maar er werden ook nieuwe producten onthuld, waaronder nieuwe iMacs, iPads en een slimme speaker. Een overzicht.

Tips voor de expert: VLC Media Player

Je weet waarschijnlijk wel dat VLC een bijzonder veelzijdige mediaspeler is. Toch zit het programma vol verborgen trucjes die je misschien nog niet kent. Wist je bijvoorbeeld dat je er YouTube-video's mee kunt rippen? We zetten tien VLC-tips voor je op een rij.

Installeer een NAS in je auto

De voordelen van een nas hoeven we je niet uit te leggen, maar hier had je misschien nog niet aan gedacht: je kunt een nas in je auto bouwen zodat je ook onderweg altijd al je bestanden bij de hand hebt. Lees hier hoe je een nas in je auto installeert en wat je er allemaal voor nodig hebt.

De privacy-voorwaarden van PostNL

Als Nederlander met een brievenbus kom je niet onder PostNL uit en je mag dan ook hopen dat dit bedrijf zijn privacy-voorwaarden op orde heeft. PCM ging op onderzoek uit en ontdekte dat er hier wel wat op aan te merken valt. Hoe PostNL omgaat met je persoonsgegevens, lees je hier.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht

Nieuws headlines

Laatste reactie