abonneren

PCM-weekoverzicht: De Raspberry Pi 4 Model B getest

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Raspberry Pi 4 review - Snel genoeg als pc-vervanger?

De Raspberry Pi 4 heeft op papier veel zaken om enthousiast over te worden. Zo is er niet alleen voor het eerst meer werkgeheugen voor handen maar zijn er ook twee 4K-monitoren op aan te sluiten. Hoe doet het knutselcomputertje het daardoor als pc-vervanger? Lees het in onze Raspberry Pi 4 review.

Innovatie PostNL kan nog dichter naar de voordeur

In bepaalde landen experimenteert men al met het bezorgen van pakketjes door drones. In Nederland lijkt die ontwikkeling... nog niet echt van de grond te komen. Daarom informeerden we even bij PostNL over innovaties op dit gebied. Hoewel men stappen maakt, hebben we nog wel wat leuke wensen.

5G in aantocht - wat moet je weten?

Landelijk dekkend mobiel internet kunnen aanbieden - ga er maar aan staan. Het lijkt nog maar zo kort geleden dat 4G zijn intrede maakte en vanaf volgend jaar gaat de uitrol van 5G al van start. Tijd om de balans op te maken. Want: waarom 5G, hoe werkt het en hoe staat het er in Nederland voor?

Alles over de techniek achter 5G-internet

5G in Nederland: Hoe ver zijn de ontwikkelingen?

Tien uitvinders die de huidige tech-industrie vorm gaven

Anno 2019 kunnen we ons eigenlijk geen wereld zonder internet meer voorstellen. Het huidige web zoals we het nu kennen, is ontsproten aan het brein van Timothy Berners-Lee. En zo zijn er wel meer uitvinders die hun stempel op de huidige tech-industrie hebben gedrukt. We stellen er tien aan je voor.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht

Laatste Vacatures