abonneren

PCM-weekoverzicht: De juiste keuze voor triband-routers

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

De beste triband-routers voor ieder doeleinde

Wie een krachtig, dekkend draadloos netwerk wil aanleggen, kan een triband-router overwegen. De combinatie van een 2,4 GHz-band en twee 5 GHz-banden is dit eenvoudig te bewerkstelligen. Maar welk merk kun je het beste kopen? We hebben zeven triband-routers op een rij gezet.

De verschillende technieken achter kassaloze supermarkten

Lang in de rij staan, weer je pinpas niet kunnen vinden, ergernissen die in menig supermarkt de kop opsteken. De kassa overslaan, zou dat niet een stuk efficiƫnter zijn? Natuurlijk, en daarom worden er verschillende technieken ingezet om dat toekomstbeeld waar te maken. Ook al in Nederland!

Vijf onmisbare tips voor beginnende start-ups

Je hebt een goed idee waarmee je de tech-sector wilt bestormen. Dan is het logisch dat je speelt met het idee om een start-ups te beginnen. Je hoort namelijk veel succesverhalen, maar er zijn ook wel degelijk valkuilen. Daarom hebben we wat tips voor je, zodat je een vliegende start kunt maken.

Isoleer losse programma's met deze virtualisatie-tools

Je weet vast al wel dat je meerdere besturingssystemen op dezelfde pc kunt laten draaien door middel van virtualisatie. Maar je kunt dit ook beperken tot een enkel programma, dat dan los staat van de rest van je OS. Daarvoor zijn verschillende tools beschikbaar, waaronder Sandboxie. Lees hier meer.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht

Laatste Vacatures