PCM-weekoverzicht: De iPad Pro review, tips/plugins voor Kodi en Plex

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke reviews moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

De iPad Pro review

De iPad Pro is een grote tablet voor een kleine doelgroep. Het scherm is maar liefst 12,9 inch groot en Apple zet het apparaat dan ook niet voor niets in de markt als een desktopvervanger. Het Smart Keyboard draagt daar ook aan bij, samen met de introductie van de Apple Pencil. Genoeg om enthousiast van te worden, maar werkt het in de praktijk ook naar behoren? PCM zocht het uit.

4 handige tips voor Kodi

Op gebied van home entertainment kan er maar weinig software tippen aan Kodi. Daarom duiken we er deze week wat dieper in en zetten we 4 handige functies op een rij. Lees bijvoorbeeld hoe je Kodi kunt gebruiken met een controller of wat de opties zijn op het gebied van beeldverhoudingen en taalselectie.

Plugins voor Plex

Gebruik je juist Plex om je mediabestanden af te spelen op je televisie? Dan is het zeker de moeite om dit artikel over plugins voor Plex eens door te nemen. Wist je dat je PopcornTime kunt na-apen met BitTorrent voor Plex? Maar je kunt er ook het NOS-journaal, RTL-programma's en Nederland 24 mee kijken. Om zo maar wat te noemen.

Gaat WhatsApp data delen met Facebook?

Deze week kopten veel websites dat WhatsApp data gaat delen met Facebook, een worst case scenario dat velen al aan zagen komen toen het sociale netwerk de populaire chatapp overnam. Maar hoe zit dat nu precies? Is er echt reden tot paniek? Ook dat lees je op PCM.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: weekoverzicht