abonneren

PCM-weekoverzicht: De grote budgetrouter-test

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

De beste goedkope routers getest

Een goede router hoeft niet duur te zijn... toch? Dat is de vraag die we ons stelden toen we zeven routers van rond de 100 euro op de pijnbank legden. Betaal je niet de hoofdprijs, lever je dan veel in qua functionaliteit en snelheid? Daar kom je achter in dit artikel!

De toekomst van zonne-energie

We hebben de toekomst van zonne-energie gezien, in de vorm van de plastic zonnecel. Ook wel organische zonnecel genoemd. Samen met de Groningse wetenschapper Kees Hummelen spraken we over deze revolutie. Bonus: heb je al zonnepanelen op je dak? Beveilig dan je omvormer!

Hardt Hyperloop-team brengt ov-toekomst dichterbij

Wanneer de Hyperloop officieel zijn intrede maakt, zal reizen met het openbaar vervoer nooit meer hetzelfde zijn. In een oogwenk zou je van Nederland naar Parijs worden getransporteerd. Toekomstmuziek? De eerste commerciële hyperloop is dichterbij dan je denkt, en komt uit Nederland!

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht