abonneren

PCM-weekoverzicht: De beste webshops voor je Raspberry Pi-aankopen

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke reviews moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

De beste Raspberry Pi- en Arduino-webshops

We weten toevallig dat veel van onze lezers graag knutselen met hun Raspberry Pi en/of Arduino. Met alleen een basis-setje kom je niet zo ver, dus ga je al snel op zoek naar allerlei extra componenten. Waar haal je die het beste vandaan? We zetten in dit artikel de beste webshops voor je op een rij.

Zeven 4K-monitoren getest

4K-monitoren worden telkens betaalbaarder. Hoog tijd voor een groepstest van schermen die deze hoge resolutie aankunnen, in verschillende formaten. O.a. modellen van Philips, LG, AOC en BenQ komen aan bod.

Hoe Philips en Gibson innoveren met geluid

Over Philips gesproken, PCM ging langs bij de audio-afdeling van dat bedrijf - het Innovations Lab in Leuven. We spraken daar over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van muziek, en de producten die daarbij horen. Lees hier het uitgebreide verslag.

Hoe wordt werkgeheugen in de toekomst nog sneller?

Net zoals vele andere componenten in onze pc's blijft ook het werkgeheugen zich alsmaar doorontwikkelen. Met kleinere modules, en uiteraard altijd de drang om nóg sneller te kunnen presteren. In dit artikel kijken we naar de toekomst van het RAM.

Vers van Computex

Deze week werd de grote gadgetbeurs Computex opnieuw gehouden te Taiwan. We hebben er een aantal nieuwe producten uitgelicht, waaronder een dunne 2-in-1 van Asus. Dat bedrijf komt overigens ook met een hele bijzondere router. Lees hier meer, en kijk ook eens bij onze collega's van Gamer.nl.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht