abonneren

PCM-weekoverzicht: De beste managed switches

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

De beste managed switches

Tegenwoordig sluiten we alsmaar meer apparaten aan op internet, en om dat allemaal in goede banen te leiden volstaat het standaard aantal poorten op de router over het algemeen niet meer. Switches bieden een oplossing, en ook die zijn nu intelligenter dan ooit. We hebben enkele van de beste managed switches voor je getest, zodat je weet welke een koop waard is.

Let’s Encrypt op server installeren

Https uitrollen is makkelijker gezegd dan gedaan, maar Let's Encrypt neemt je een hoop werk uit handen. In deze workshop leggen we je uit hoe je Let's Encrypt installeer op een server, en wat daar de voordelen van zijn.

De Tech Awards 2017

December is begonnen en daarmee zijn onze jaarlijkse Tech Awards ook weer uitgereikt. Op het gebied van randapparatuur, camera's, smartphones, netwerkoplossingen, games, noem maar op... we zetten de beste tech-producten van 2017 in het zonnetje.

Maskeer je locatie met GPS-spoofing

Dat je door die smartphone in je broekzak altijd bereikbaar bent is ontzettend handig, maar je bent daardoor ook altijd traceerbaar. Door je GPS te spoofen, zorg je ervoor dat je je locatie maskeert. En hoe je dat doet, lees je hier.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht

Laatste Vacatures