abonneren

PCM-weekoverzicht: De beste hard- en software voor thuiswerkers

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Optimaal thuiswerken met de beste hard- en software

Thuiswerken is tegenwoordig voor velen de normaalste zaak van de wereld. Maar om thuis net zo efficiƫnt te werk te gaan als op kantoor, heb je de juiste spullen nodig. Daarom een overzicht van de beste apparatuur en software, die op geen enkel thuiskantoor kunnen ontbreken.

Sonic City Studios presenteert album Ferry Corsten in Auro-3D

Het nieuwste album van DJ en producer Ferry Corsten maakt gebruik van Auro-3D om luisteraars helemaal in de ervaring op te laten gaan. PCM was bij de presentatie te gast om deze next-gen audiobeleving eens van dichtbij te horen. Wat heb je daar eigenlijk precies voor nodig?

Alles over verschillen tussen usb-standaarden

Wat zouden we toch moeten zonder de goeie oude usb-kabel? Door de jaren heen ontwikkelde de techniek zich regelmatig, met usb-c als de nieuwste trend. Lees in dit artikel alles over de verschillen tussen de usb-standaarden.

Moet glasvezel-internet door de overheid worden aangelegd?

Nog lang niet iedereen heeft glasvezelinternet en met het huidige tempo duurt het nog wel tientallen jaren voordat heel Nederland er van kan genieten. Zou de overheid zich ermee moeten bemoeien? Dat vroegen we vier experts, die verdeeld zijn over de kwestie.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht