abonneren

PCM-weekoverzicht: DD-WRT installeren op je router

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

DD-WRT installeren op je router

Wil je alles uit je router halen? Dan heb je aan de standaard firmware vaak niet genoeg. Knutselaars doen er goed aan om met DD-WRT aan de slag te gaan, alternatieve router-firmware. Die heb je bijvoorbeeld vaak nodig als je een VPN op router-niveau wilt regelen. Lees er hier alles over.

De beste bewakingscamera’s met cloudtoegang getest

Bewakingscamera's die via een app te regelen zijn en meldingen sturen naar je smartphone als ze iets opmerken: ze schieten als paddenstoelen uit de grond. We hebben modellen van verschillende merken getest om antwoord te vinden op een belangrijke vraag. Welke kun je het beste kopen?

Nieuwe privacyvoorwaarden Twitter onder de loep

Wees eerlijk, lees jij altijd de privacyvoorwaarden goed door? Natuurlijk niet, ain't nobody got time for that! Daarom doen wij het voor je, omdat wel degelijk van belang is welke informatie sites van je bewaren en wat ze er mee doen. Deze keer: de nieuwe privacyvoorwaarden van Twitter.

Processoren: Verschillen tussen Intel en ARM

Denk je aan processoren, dan denk je aan Intel en inmiddels ook weer aan AMD. Maar er is nog een belangrijke concurrent, en dat is ARM. ARM heeft de slag om de mobiele processor inmiddels gewonnen, maar wat zijn precies de verschillen met de processoren van Intel?

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht