PCM-weekoverzicht: Baangarantie? Word programmeur!

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Waarom Nederland het beste land voor programmeurs is

De wereld heeft in toenemende mate behoefte aan programmeurs. Dat geldt wereldwijd, maar in Nederland des te meer. Uit recent onderzoek blijkt dat ons land het beste land is om als programmeur aan de slag te gaan. Waar ligt dat aan? We zochten het uit.

Beste netwerktips- en tools van oktober

In deze maandelijkse rubriek praten we netwerkbeheerders bij over handige nieuwe tools en andere netwerkgerelateerde tips. Dit keer staan we onder meer stil bij de mogelijkheden van wake-on-lan, kopiëren we bestanden tussen nas'en en gaan we in op dhcp-leasetijd.

Hoeveel beter worden smartphone-camera's nog?

Telefoons in het middensegment zijn tegenwoordig vlot genoeg voor alle dagelijkse taken. Waar premium modellen nog altijd het onderscheid maken, is op camera-gebied. We staan stil bij recente ontwikkelingen en vragen ons af op welke gebieden er nog verbeteringen gewenst zijn.

Media streamen en casten met dongles en andere gadgets

Een pc naast je tv of klooien met kabels, dat hoeft tegenwoordig niet meer om je favoriete media op het grote scherm te tonen. Streamen, dat heeft de toekomst. In dit artikel leggen we verschillende gadgets naast elkaar, waaronder enkele dongles. Welke presteren het beste?

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: weekoverzicht