abonneren

PCM-weekoverzicht: AMD Radeon RX 480 benchmarks, Windows 10 Anniversary Update

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke reviews moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

AMD Radeon RX 480 benchmarks

AMD brengt de Radeon RX 480 uit als het antwoord op Nvidia's GTX 970. Dat betekent een relatief betaalbare videokaart waar toch de nieuwste spellen goed op draaien. Althans, daarmee wordt geadverteerd. Maar is het ook zo? PCM legt de kaart op de pijnbank.

Windows 10 Anniversary Update uit op 2 augustus

We hebben er lang op moeten wachten, maar de Anniversary Update voor Windows 10 staat zo langzamerhand echt voor de deur. Microsoft onthult dat de grote update op 2 augustus lanceert, en dat het OS op 350 miljoen apparaten draait.

Met Windows 10 Mobile gaat het echter minder goed, zelfs onder Windows Phone-bezitters. Daarnaast is de Surface 3 binnenkort niet meee te koop

Review: HTC 10

De HTC 10 is een toptoestel dat het niet moet hebben van opvallende gimmicks, maar desondanks alsnog de moeite waard is. Na de tegenvallende verkoop van de M9 hoopt HTC hiermee weer mee te kunnen concurreren. Of dat gelukt is, lees je in onze review.

Draai Ubuntu op de Raspberry Pi 2 of 3

Op de Raspberry Pi 1 en de Raspberry Pi Zero werkt Ubuntu niet, omdat beide minicomputertjes een ARMv6 ARM11-processor hebben, terwijl Ubuntu een ARMv7-processor vereist. Maar heb je een Raspberry Pi 2 of 3, dan zijn er verschillende mogelijkheden om van Ubuntu te genieten. PCM zet ze voor je op een rij.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht

Nieuws headlines

Laatste reactie