abonneren

PCM-weekoverzicht: Alles wat je wil weten over RAM en ssd's

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke reviews moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Alles wat je wil weten over RAM

RAM oftewel Random Access Memory is onmisbaar in onze apparatuur. Naarmate de techniek zich doorontwikkelde, is er inmiddels werkgeheugen in allerlei soorten en maten. In dit artikel nemen we die geschiedenis met je door en leggen we de technologie achter RAM aan je uit.

Zo werken ssd's

In het verlengde van bovenstaande, zijn ssd's ook niet meer weg te denken uit hedendaagse computers en notebooks. En ook deze techniek ontwikkelt zich in rap tempo. Lees in dit artikel meer over de voordelen van een ssd, en hoe deze drives precies werken.

Word-tips voor de expert

Als je een kantoorbaan hebt of nog aan de studie zit, krijg je dagelijks te maken met Word-documenten. Waarschijnlijk ben je er daardoor al aardig bedreven in, maar wat extra tips en trucs kunnen ooit kwaad. Speciaal voor wie alles uit Word wil halen.

Surface Book komt naar Nederland

We moesten er een flinke poos op wachten, maar de Surface Book van Microsoft komt eindelijk in Nederland uit. We zetten de verschillende modellen voor je op een rij, met daarbij de prijzen en natuurlijk ook de releasedatum - die sinds deze week bekend is.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht

Laatste reactie