abonneren

PCM-weekoverzicht: Alles wat je wil weten over Android O

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke reviews moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Wat is er nieuw in Android O?

Google zet deze week de ontwikkelaarsversie van Android O online, als opvolger van Android N. Daardoor krijgen we nu voor het eerst een inkijkje in het nieuwe mobiele besturingssysteem. PCM zet de belangrijkste vernieuwingen voor je op een rij.

Op zoek naar de meerwaarde van wearables

Wearables zijn nog geen gemeengoed. Fitness-trackers hebben het nodige succes, maar smartwatches bijvoorbeeld minder. We leggen verschillende wearables onder de loep en vragen ons af in hoeverre er toekomst in zit.

Deel 1: Fitnesstrackers, smartwatches, lenzen, halsbanden, jassen
Deel 2: Ringen, brillen, schoenen, zelfs ondergoed

Hoe gaat Thuisbezorgd met je privacy om?

Wanneer je even snel een pizza wil laten bezorgen, sta je waarschijnlijk niet stil bij de privacygevoelige informatie die een site als Thuisbezorgd.nl van je aan het verzamelen is. Logisch, je hebt honger. Daarom zochten wij het voor je iot.

De gevaren van hackbare auto's

Auto's worden telkens slimmer en dat betekent helaas ook dat cybercriminelen er een doelwit in zien. Op afstand een auto hacken, reeds is bewezen dat het kan. We brengen de gevaren daarvan in kaart, en vertellen je of je je acuut zorgen moet maken om dit probleem... of dat het wel meevalt.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht

Nieuws headlines

Laatste reactie