abonneren

PCM-weekoverzicht: Alles over over WikiLeaks' Vault 7-CIA-lek

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke reviews moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Alles wat je wil weten over WikiLeaks' Vault 7-CIA-lek

Het zal je niet ontgaan zijn, want ook in de journaals werd het breed uitgemeten: WikiLeaks kwam deze week met een enorme hoeveelheid gevoelige informatie rond de CIA naar buiten. Wij namen dat toch even met twee korrels zout. Want WikiLeaks houdt wel van een beetje opkloppen. We zetten alle relevante info voor je op een rij.

De risico's van illegaal downloaden uit nieuwsgroepen

Nieuwsgroepen blijven erg populair, met name onder internetpiraten. Die natuurlijk wel weten dat de meeste media die ze daar vandaan halen, onder het kopje 'illegale downloads' valt. Maar welke risico's loop je nu werkelijk? Dat zochten we voor je uit.

Hands-on met de privacy-telefoon Katim

Op de Mobile World Congress kwamen we de Katim tegen, een telefoon van een onbekend merk dat zich helemaal richt op security en privacy. Heeft deze underdog daadwerkelijk iets te bieden, of is het vooral een wassen neus? Een hands-on.

Automatische cloud-backup met EncFSMP en FreeFileSync

Bestanden uploaden naar de cloud is tegenwoordig een peulenschil, maar een backup bijhouden is soms lastiger. Je moet er immers telkens maar net even de tijd voor hebben, dan wel nemen. Met EncFSMP en FreeFileSync kun je dit automatisch laten doen. Handig, dus we vertellen je even hoe je hiermee aan de slag gaat.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht

Laatste reactie