PCM-weekoverzicht: Alles over de launch van Windows 10

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke artikelen moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Het kan je niet ontgaan zijn: Windows 10 is woensdag officieel gelanceerd en de afgelopen dagen staan helemaal in het teken van dit nagelnieuwe besturingssysteem. Zo ook dit weekoverzicht.

- De Windows 10 review

In onze uitgebreide Windows 10 review bekijken we alle belangrijke nieuwe features. Lees er bijvoorbeeld over het vernieuwde startmenu, Cortana, Edge en nog veel meer. Zo kun je bepalen of je upgraden de moeite waard vindt.

- Windows 10 downloaden en installeren

Mocht je nog niet de overstap hebben gemaakt, hoe download en installeer je Windows 10 dan? Daar zijn verschillende manieren voor en een van de opties is Microsofts handige Media Creation Tool.

- Windows 10: Ditjes en datjes

Wil je meer weten over Windows 10, dan hebben we ook nog wat interessante weetjes voor je verzameld. Wat kost Windows 10 precies? Wat zijn de systeemeisen? En welke handige sneltoetsen zijn er?

OnePlus Two aangekondigd

Je zou bijna vergeten dat er de afgelopen week andere dingen zijn gebeurd dan de launch van Windows 10. OnePlus durfde het in elk geval aan om een dag ervoor de OnePlus Two aan te kondigen. Het blijkt een bescheiden upgrade van de veelgeprezen OnePlusOne.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: weekoverzicht