PCM-weekoverzicht: Alles (en meer) over VPN's

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke artikelen moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Alles (en meer) over VPN's

PCM staat deze week in het teken van VPN's, een thema dat actueler is dan ooit dankzij de populariteit (en het wegvallen) van illegale streamingdiensten als Popcorn Time. Niet dat je het alleen daarvoor hoeft te gebruiken, natuurlijk. VPN's hebben veel voordelen. Daarom leggen we uit hoe je de beste VPN uitkiest. Ook lees je hoe je een VPN op je smartphone kan gebruiken. En waar moet je op letten als je een VPN-router kiest? Slechts een greep uit de artikelen die deze week online zijn gegaan. Alle VPN-artikelen vind je hier.

Popcorntime.io en YIFY komen niet meer terug

Film-uploader YIFY komt niet meer terug. Popcorntime.io ook niet. De Motion Picture Association of America (MPAA) blijkt daar verantwoordelijk voor en trekt ook de populairste torrent-tracker uit de lucht. Slecht nieuws voor internetpiraten, goed nieuws voor de filmindustrie. Door de grote schoonmaak van de MPAA ziet het torrentlandschap er de komende tijd anders uit. Uiteraard duiken er daardoor wel alweer alternatieven op, zoals Stremio.

Onbeperkte opslag verdwijnt uit OneDrive, wat nu?

Microsoft biedt niet langer onbeperkte opslag aan op OneDrive, omdat er te veel misbruik van werd gemaakt. Reden om eens verder te kijken: wat zijn de beste alternatieven voor OneDrive? Daarbij kijkt PCM specifiek naar diensten die onbeperkte opslag aanbieden.

Review: Honor 7

Een toptoestel voor een topprijs, zo vatten we het nieuwste toestel van Huawei samen. De Honor 7 is lekker snel en maakt bijzonder mooie foto's. Ook de accuduur valt in positieve zin op. Toch zijn er ook nadelen, zoals vervelende bloatware. Lees er alles over in de volledige Honor 7 review

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: weekoverzicht