abonneren

PCM-weekoverzicht: Accounts beheren in Windows 10

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.

Accounts beheren in Windows 10

Wanneer je je Windows 10-pc deelt met je gezin of misschien wel binnen een organisatie werkt waar je het gebruiksbeheer op je hebt genomen, dan zijn er veel verborgen trucjes die je helpen deze klus naar je hand te zetten. Lees in onderstaande artikelen onze tips voor de expert.

Administrator-account en standaardgebruikers in Windows

Restricties voor gebruikersaccounts in Windows 10

PHP 5 wordt over 2 maanden kwetsbaar - en nu?

Het duurt nu niet zo lang meer voor PHP 5 zijn end-of-life status heeft bereikt. En dat betekent geen veiligheidsupdates meer voor de scriptingtaal waar veel websites nog altijd op werken. Wat hiervan de gevolgen zijn en wat je zelf kunt doen om up-to-date te blijven, lees je hier.

Arduino-project: maak zelf een slimme ledlamp

Een beetje klusser knutselt zijn slimme verlichting natuurlijk zelf in elkaar. Alles wat je daarvoor nodig hebt, hebben we gebundeld in een handig pakket. Daarmee sluit je een led-strip aan op een Arduino, het programmeerwerk is grotendeels al gedaan. Als PCM-lezer profiteer je van korting!

De beste speakers voor pc vergeleken

Bij de beste multimedia-beleving is niet alleen het beeld belangrijk, maar het geluid natuurlijk ook. Een goede speakerset koop je niet zomaar eventjes, er zijn veel zaken om rekening mee te houden. We hebben enkele van de beste pc-speakers van het moment op een rij gezet, elk met eigen voordelen.

Geschreven door: Randolf Bouwma op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Weekoverzicht